top of page
Orde en structuur in de wanorde

ADHD-coaching

Een traject dat je rust, structuur en overzicht brengt

Voor wie?

Hoe?

kleurstof-logo-origineel-zonder-achtergo

Iedereen die lastigheid ondervindt door ADHD of ADD

Stap-voor-stap door middel van krachtige tools

Heb je heel vroeger of recent de diagnose ADHD gekregen en wil je dit nu aanpakken?

Wil je concrete tools bezitten voor een maximaal effect van je daden?

Loop je nu nog  vaak vast in onafgewerkte taken?

Heb je het gevoel geen controle te hebben?

Ben je overspannen en gestresseerd?

Heb je moeite om in slaap te raken?

Moeite om je te focussen op simpele taken?

Wil je grip krijgen op jouw ADHD?

Voel je je vaak overprikkeld?

Ben je op zoek naar een boost om in actie te schieten?

Vastgelopen in je werk?

Krijg je vaak te maken met onbegrip in relaties?

Ik werk tijdens sessies op drie belangrijke pijlers:

- aanwezig zijn in het hier en nu

- kijk zonder oordeel naar jezelf en de wereld

- je moet niets

Bij het ontmoetingsgesprek van een uur leren we elkaar kennen gaan we ineens aan de slag om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van wat er in jou leeft. Daarna heb je de keuze om een traject te starten die bestaat uit 7 sessies van 1.5u. De 3 eerste sessie werken we rond de aanvaarding en het vinden van rust. Van uit die rust gaan we de structuur aanbrengen in de 3 volgende sessies.  De 7e sessie is een evaluatie waarbij je kan beslissen om aan de slag te gaan met de tools die je zijn aangereikt of om nog verder de diepte in te duiken.

Waar?

In Adegem en in Gent

Wat?

Visueel en praktisch aan de slag

EEN OP EEN SESSIE

Je bent helemaal vrij om te kiezen waar je beslist om je traject te volgen.

Het Kleurstof Atelier in Adegem biedt een ruime en veilige plek omgeven door het groen en de bloemenpracht van de tuin. Ik zal je warm onthalen met een koffie of thee in de zithoek. Daarna gaan we aan de slag op een werkplek waar jij je goed voelt.

De groepspraktijk Grond in Gent heeft een bijzonder gezellige ruimte niet ver van het station Gent-Sint-Pieters. De ruimte heeft een rustige sfeer en je waant je even helemaal buiten de stad. Net als het atelier is deze huiselijke sfeer essentieel om helemaal te zakken in het moment.

GROEPSSESSIES

Deze gaan door in het atelier in Adegem. De ruimte is 55m² groot en biedt ruimte aan maximum 10 deelnemers. Tussendoor kunnen de benen gestrekt worden in de tuin of zelfs op het blotevoetenpad.

Schrijf je in op de nieuwsbrief  of neem contact op als je met jouw organisatie, bedrijf of vriendengroep rond een thema aan de slag wil op een vrolijke, verbindende en kleurrijke manier.

Door mijn achtergrond als creatief therapeut zal ik het werken met papier, verf en klei niet uit de weg gaan. Wees daar vooral niet door afgeschrikt, je hoeft geen ervaring te hebben! Ik gebruik deze tools echter omdat ze een heel helder beeld kunnen geven van wat er in jou leeft. Dat in combinatie met tools uit de cognitieve gedragstherapie voor volwassenen. De Dr. Solanto-methode biedt concrete handvaten en is een beproefde manier om ADHD aan te pakken.

Door het traject zal je in staat zijn om meer rust te ervaren in je dagelijkse bezigheden. Steviger met de voeten op de grond zodat je meer gedaan zult krijgen.

Het zal je meer structuur brengen en overzicht geven op wat echt belangrijk is in jouw leven en hoe je daar de juiste aandacht aan geeft.

Ga je terug focussen op de zaken die wel goed kunt en leer ze inzetten zodat je meer zelfvertrouwen krijgt, een betere nachtrust zult hebben en daardoor meer energie over houdt om stevig in het leven te gaan staan.

Krijg meer grip op je leven, goesting om het aan te pakken en voel je focus groeien!

Kom langs voor een kennismakingsgesprek

om een klik te maken met de ADHD-coach die bij jou past.

​Ik laat nieuwe kleuren hechten aan jouw bestaande stof
zodat JIJ kan stralen in wie je werkelijk bent!

bottom of page