top of page
De bevrijding van de ware Zelf

Creatieve Coaching en Therapeutisch werken

Vorm geven aan wat leeft in jou.

Voor wie?

Je hoeft zeker niet kunstzinnig te zijn!

Heb jij te kampen met lastigheden?

Zoek je extra ondersteuning naast een traject bij je psycholoog of therapeut?

Krijg je het gevoel geen controle te hebben?

Ben je overspannen en gestresseerd?

Zit je vast in je een dagelijkse sleur?

Neemt angst bij jouw de bovenhand?

Wil je grip krijgen op jouw ADHD?

Blijft een trauma je achtervolgen?

Ben je op zoek naar betekenis en richting?

Vastgelopen in je werk en nu in een burn-out?

Vaak wil je nee zeggen, maar het lukt je niet?

Hoe?

Powertools voor je dagelijks leven

Ik werk tijdens sessies op drie belangrijke pijlers:

 

- aanwezig zijn in het hier en nu

- kijk zonder oordeel naar jezelf en de wereld

- je moet niets

Ik bied je een veilige ruimte aan om met een open geest jezelf, je dromen en verlangens te onderzoeken en begeleid je stap voor stap in het hele proces. Elk traject is verschillend en is volledig op jouw hulpvraag afgestemd.

kleurstof-logo-origineel-zonder-achtergo

Wat?

Een holistische mensbenadering

Door bezig te zijn met materialen en te creëren word je uitgenodigd je gedachten los te laten en je bewust te worden van het moment. Je werkt niet toe naar een resultaat, de focus ligt helemaal op het proces.

Het creatief werken  biedt een spiegel die het makkelijk maakt om over jezelf te reflecteren. Ik zal niets interpreteren over jouw werk, maar ik ben er om jouw te begeleiden door de juiste vragen. De antwoorden heb je zelf al.

Ik ben opgeleid in de leer van de psychosynthese. Dat is een holistische benadering van psychologie die het individu als geheel centraal stelt. Deze benadering gaat ervan uit dat elk mens unieke kwaliteiten en potentieel heeft, en dat de integratie van verschillende aspecten van ons wezen essentieel is voor persoonlijke groei.

Naast elementen uit de Gestalt Therapie maak ik ook gebruik van technieken uit visualisatie en meditatie zonder dat een specifieke methodiek als enige oplossing aangeboden wordt.

Ik hou het graag gegrond om te kunnen omgaan met moeilijkheden en lastigheden.

Ik bied je een waardevol instrument voor iedereen die op zoek is naar meer balans, voldoening en zingeving in zijn leven, maar jij kiest zelf hoe je het bespeelt.

Waar?

In Adegem en in Gent

EEN OP EEN SESSIE

Je bent helemaal vrij om te kiezen waar je beslist om je traject te volgen.

Het Kleurstof Atelier in Adegem biedt een ruime en veilige plek omgeven door het groen en de bloemenpracht van de tuin. Ik zal je warm onthalen met een koffie of thee in de zithoek. Daarna gaan we aan de slag op een werkplek waar jij je goed voelt.

De groepspraktijk Grond in Gent heeft een bijzonder gezellige ruimte niet ver van het station Gent-Sint-Pieters. De ruimte heeft een rustige sfeer en je waant je even helemaal buiten de stad. Net als het atelier is deze huiselijke sfeer essentieel om helemaal te zakken in het moment.

GROEPSSESSIES

Deze gaan door in het atelier in Adegem. De ruimte is 55m² groot en biedt ruimte aan maximum 10 deelnemers. Tussendoor kunnen de benen gestrekt worden in de tuin of zelfs op het blotevoetenpad.

Hou de schrijf je in op de nieuwsbrief  of neem contact op als je met jouw organisatie, bedrijf of vriendengroep rond een thema aan de slag wil op een vrolijke, verbindende en kleurrijke manier.

Of je nu worstelt met psychische lastigheden

of op zoek bent naar manieren om jezelf beter te begrijpen,
creatieve coaching kan een waardevolle aanvulling zijn op je welzijnsreis.

​Ik laat nieuwe kleuren hechten aan jouw bestaande stof
zodat JIJ kan stralen in wie je werkelijk bent!

bottom of page