top of page
kleurstof logo spatters

Mijn kleur - Jouw kleur

Verbindende oefeningen om
jezelf en je collega's te laten verbinden

Ben je op zoek naar een creatieve en betekenisvolle ervaring?
Mijn kunstworkshop biedt jullie de kans om te ontdekken hoe kleur, techniek en verbinding samenkomen in een uniek kunstwerk.
Tijdens deze intensieve workshop duik je in de wereld van verschillende materialen en methodes om jouw eigen kleurrijke creaties tot leven te brengen.

Een Dag Vol Afwisseling en Verdieping

 

Gedurende de workshop wissel je af tussen technische oefeningen en verdiepende coaching. Hierbij sta je stil bij jezelf en bij wat jullie voor elkaar betekenen. Door deze afwisseling krijg je de kans om:

 

  • Verschillende technieken en materialen te verkennen

  • Jouw creativiteit de vrije loop te laten

  • Inzicht te krijgen in jezelf en jouw collega's

  • Een collectie werkjes met verschillende betekenissen te creëren

 

Samen Werken aan een Groter Geheel

 

In de loop van de dag wordt er aan de hand van de oefeningen een gemeenschappelijk thema bepaald. Vanuit dit thema ga je apart aan de slag met jouw eigen kunstwerk. Het bijzondere is dat deze individuele werken uiteindelijk samengevoegd worden tot één groter geheel. Als een puzzel vallen de verschillende creaties in elkaar, wat resulteert in een indrukwekkend en betekenisvol kunstwerk.

 

"Het is verbazingwekkend om te zien hoe de individuele werken naadloos in elkaar overvloeien en samen een krachtig statement maken." - Conny - Deelnemer workshop

Geef Betekenis aan Elke Penseelstreek

Op een canvas van 20x20cm ga je aan de slag met jouw eigen kunstwerkje. Hierbij staat elke penseelstreek voor een diepere betekenis. Je ontdekt hoe kleur, vorm en compositie kunnen bijdragen aan het overbrengen van een boodschap of gevoel. Onder mijn ervaren begeleiding van leer je hoe je jouw innerlijke wereld kunt vertalen naar het doek.

Boek Nu en Ervaar de Magie

 

Wil jij ook deel uitmaken van deze unieke ervaring? Boek dan nu jouw plek in 'Mijn kleur - Jouw kleur'. Ontdek de kracht van kleur, verbinding en zelfexpressie in een inspirerende omgeving. Geen ervaring vereist, alleen een open mind en een bereidheid om jezelf uit te dagen.

 

Neem contact met mij op voor meer informatie of om direct te boeken. We kijken ernaar uit om samen met jou een onvergetelijke creatieve reis aan te gaan!

Kleurstof Logo met spatters die inspireren
bottom of page