top of page
kleurstof logo spatters

Workshop Soulbrush 2- 10 personen

Een Verbindende Workshop voor
Geliefden, Familie, Vrienden en Collega's

Ben je op zoek naar een unieke en verbindende activiteit voor jouw gezin, kleine bedrijf, vriendengroep, vrijgezellenfeest of verjaardag? Zoek niet verder!
Soulbrush is dé workshop die jullie een onvergetelijke namiddag bezorgt!

In deze stapsgewijze ervaring worden jullie meegenomen om samen een abstract en intuïtief schilderij te laten ontstaan.

Het resultaat? Een kunstwerk bestaande uit afzonderlijke canvassen die samen een harmonieus beeld vormen. Zo stelt ieder stukje een uniek deel voor die het geheel compleet maakt. Nadien kan je nog een print van het geheel bijbestellen.  Elk verfspatje vertelt een verhaal over de hechte band tussen jullie en dient als eerbetoon aan deze bijzondere relatie.
 

Wat maakt Soulbrush zo speciaal?

 

Deze workshop gaat veel verder dan alleen het schilderen van een gezamenlijk, intuïtief kunstwerk. Het biedt de ruimte om openhartig te zijn en moeilijke onderwerpen niet uit de weg te gaan. In een atmosfeer van zachtheid worden eventuele ergernissen en frustraties besproken. Maar we focussen ons voornamelijk op het versterken van de verbinding tussen jullie en het vreugdevol vieren van jullie band. Ik zorg ervoor dat iedereen zich comfortabel voelt en stimuleer communicatie, samenwerking en expressie.

Geen schilderervaring? Geen probleem! Deze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Het gaat niet om het eindresultaat, maar om de reis die jullie samen maken.

 

Het creatieve proces begint met het verkennen van je intuïtie en het ontdekken van jouw persoonlijke expressie. Vervolgens worden jullie uitgenodigd om individueel een canvas te beschilderen, waarbij jullie gevoelens, herinneringen en gedachten een plek krijgen op het doek. Daarna komt het spannende moment waarop alle canvassen samenkomen en zorgen we voor eenheid in het geheel.

Soulbrush voor groepen is perfect voor teambuilding binnen kleine bedrijven. Het biedt een unieke kans om elkaar op een andere manier te leren kennen en te waarderen. Door samen aan een kunstwerk te werken, worden grenzen doorbroken en ontstaan er nieuwe inzichten en connecties.

Ook voor familie en vriendengroepen is dit een geweldige activiteit. Of het nu gaat om een jaarlijkse bijeenkomst of gewoonweg qualitytime met elkaar, Soulbrush voor groepen brengt jullie dichter bij elkaar en creëert blijvende herinneringen.

En wat dacht je van vrijgezellenfeesten of verjaardagsvieringen? Soulbrush voor groepen voegt een extra dimensie toe aan deze speciale gelegenheden. Samen schilderen creëert niet alleen plezierige momenten, daar bovenop staat het resultaat van deze workshop symbool voor jullie magische connectie.

bottom of page