top of page
kleurstof logo spatters

Workshop Soulbrush

Een Verbindende Workshop voor Geliefden, Vrienden, Collega's en Familie

Ben je op zoek naar een unieke workshop die jullie als koppel, goede vrienden, collega's of broers en zussen dichter bij elkaar brengt?
Maak dan kennis met Soulbrush!

Deze bijzondere workshop neemt jullie stap voor stap mee om samen een abstract en intuïtief schilderij te maken van maar liefst 1x1 meter. Jullie kunnen kiezen voor één doek of twee canvassen die samen een geheel vormen. Je kan nadien een print van het geheel bij bestellen.

In deze workshop vieren we de verbinding tussen jullie door middel van kunst. Elk penseelstreekje en elke verfspat heeft een diepere betekenis. Ik neem jullie mee in een verhaal die jullie zelf schrijven.

 

Wat mogen we verwachten?

In het creatieve proces, waarbij we gebruik maken van verschillende technieken en materialen om tot een prachtig resultaat te komen.
Het begint natuurlijk met het kiezen van een kleurenpalet dat past bij jullie relatie en gevoel. Al vanaf de eerste kleurvlakken moeten jullie samen beslissingen nemen,  overleggen en elkaar inspireren. Terwijl het schilderij vorm begint te krijgen, ontdekken jullie nieuwe aspecten van elkaars persoonlijkheid en groeit de verbondenheid tussen jullie.


Tijdens het hele proces bij krijgen jullie volop ruimte om je eigen interpretatie te geven aan het kunstwerk. Laat je intuïtie spreken en laat je verrassen door wat er ontstaat op het doek. Het samensmelten van ideeën, kleuren en vormen zorgt voor een uniek eindresultaat dat symbool staat voor jullie band.

De workshop is niet alleen voor koppels, maar ook voor andere hechte relaties zoals vrienden of broers en zussen. Het is een geweldige manier om qualitytime met elkaar door te brengen en tegelijkertijd iets betekenisvol te creëren. Beginnend of ervaren kunstenaar, het Kleurstof atelier biedt een laagdrempelige, veilige omgeving waarin plezier en verbinding centraal staan.
 

Wat maakt ‘Soulbrush voor 2’ zo bijzonder?

 

Door samen te schilderen worden niet alleen verf en kwasten gebruikt, maar ook emoties, herinneringen en verbondenheid.

Het schilderij kan een blijvende herinnering zijn aan deze bijzondere ervaring en dienen als een bron van inspiratie in moeilijke tijden. Bovendien hebben jullie nieuwe vaardigheden geleerd die ook buiten de workshop van pas kunnen komen, zoals communicatie, samenwerking en het ontwikkelen van intuïtie.
Dus als je op zoek bent naar een unieke en verbindende ervaring met je partner, goede vriend of broer/zus, overweeg dan zeker Soulbrush voor 2.

Er kan nog niets worden gereserveerd. Kom later terug.
Kleurstof Logo met spatters die inspireren
bottom of page